top of page

Spanish Farmers

Vores hyldest til alle vores avlere der arbejder med os i hele verden. Her specifikt de ca. 35 spanske avlere der hver dag arbejder intenst for grøntsagskvalitet.

I Spanien dyrkes der (gætter jeg) grøntsager på op imod 1000 hektar. Med det sædskifte de drives i betyder det, at vi indirekte har konverteret 5000 hektar i Spanien til økologisk drift samt et utal af arbejdsplader i et godt miljø.

I årtier har vi samarbejdet med en efterhånden større skare af de dygtigste i Spanien. Således har Gines plantet en del hektar med citrustræer,- Bergamotte, Buddha’s hand, Limekaviar. Pepe er blevet ekspert i spinat, asparges, wasabina, hvidløg og meget andet. Emilio er stenfrugtnørden o.s.v.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page