Spanish Farmers

Vores hyldest til alle vores avlere der arbejder med os i hele verden. Her specifikt de ca. 35 spanske avlere der hver dag arbejder intenst for grøntsagskvalitet.

I Spanien dyrkes der (gætter jeg) grøntsager på op imod 1000 hektar. Med det sædskifte de drives i betyder det, at vi indirekte har konverteret 5000 hektar i Spanien til økologisk drift samt et utal af arbejdsplader i et godt miljø.

I årtier har vi samarbejdet med en efterhånden større skare af de dygtigste i Spanien. Således har Gines plantet en del hektar med citrustræer,- Bergamotte, Buddha’s hand, Limekaviar. Pepe er blevet ekspert i spinat, asparges, wasabina, hvidløg og meget andet. Emilio er stenfrugtnørden o.s.v.


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square